Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Ekonomiczny brązowy bulion wołowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 215 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz rzepa, cebula, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Seria Zupa Wołowa-Część 1: Brązowy Bulion, Brązowy Bulion Mięsny, oraz Kurczak Brązowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść kości w dużej patelni do pieczenia i brązowy w piekarniku, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Tymczasem w garnku podgrzać olej na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj marchew i cebulę i gotować, od czasu do czasu skrobanie rumiane kawałki z dna patelni, aż dobrze rumiane, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać rumiane kości do garnka i przykryć wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i doprowadzić do wrzenia, 30 do 45 minut.
7
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. Podczas gotowania kilkakrotnie odtłuścić powierzchnię, aby usunąć pojawiającą się pianę.
8
Odcedzić i pozostawić masę do schłodzenia przed schłodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
9
Usuń tłuszcz z powierzchni, gdy jest zimno lub przed użyciem. Nieużywaną porcję zamrozić lub zredukować do postaci polewy mięsnej (Glace de Viande). Cztery kwarty zapasów zmniejszy się do wydajności około 1 szklanki glace de viande.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Stado
Mięso
10
Wariacje
11
Fonds Brun Rapide (szybki bulion wołowy): ta wersja bulionu wołowego skraca czas przygotowania o około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Stado
1
Pokrój cebulę na pół i umieść obie połówki, pokrój bok w dół, na gorącej, suchej (bez masła lub oleju) patelni. Cebula poczernieje w ciągu 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodanie poczernionej cebuli do garnka da czas brązowy kolor to inaczej byłoby brakuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Chociaż ich smaki są nieco inne, albo Czas działa dobrze jako brązowy stock wołowiny. Jedno słowo ostrzeżenia: czas zaoszczędzony przez nie brązowienie kości i warzyw może być równa wysiłku potrzebnego do czyszczenia patelni po czernienie cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Warzywa
Cebula
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Fonds de Gibier (Game Stock): postępuj zgodnie z instrukcjami zawartymi w przepisie na wołowinę, aby stworzyć grę, używając 6 funtów mięsa z gry i 7 funtów kości.