Eklery Mini Tiramisu

Eklery Mini Tiramisu
Mini Tiramisu eklery może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka śmietany, wody, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Eklerki Tiramisu, Mini eklery, oraz Mini Czekoladowe Eklerki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać masło, mleko, odmierzoną wodę, cukier i sól w rondlu o średnim ciężarze na średnim ogniu, aż masło stopi się i płyn dojdzie do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż dobrze się włączysz. Gotować, stale mieszając, aż ciasto wygląda lśniąco i jest gładkie w dotyku, a na dnie patelni uformowała się cienka folia, około 5 minut. (Ciasto z łatwością uformuje 1 dużą kulkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Przenieść ciasto do miski miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy i pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut. W międzyczasie napełnij małą miskę wodą i odstaw ją na bok.Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać 1 jajka i ubić, aż do całkowitego włączenia, co najmniej 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać drugie jajko i ubić, aż do całkowitego włączenia, co najmniej 1 minutę. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski gumową szpatułką. Przywróć mikser do średniej prędkości, dodaj pozostałe jajko i ubijaj, aż mieszanina będzie gładka, lepka i błyszcząca, co najmniej 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść ciasto do dużego worka rurowego wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala. (Alternatywnie, umieścić ciasto w dużej zamykanej plastikowej torbie i odciąć około 1/2 cala od jednego dolnego rogu.) Rury 20 (2-1 / 2-by-1-cal) palce na przygotowanej blasze do pieczenia, upewniając się, że są one o 1 cal od siebie. Delikatnie poklepać wszelkie delikatne końcówki palcem zanurzonym w zarezerwowanej misce z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, zmniejsz temperaturę do 177° i piec, aż ptysie będą złocistobrązowe, przewiewne i całkowicie suche w środku, około 30 do 35 minut (nie otwieraj drzwi piekarnika, dopóki nie upłynie co najmniej 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś blachę do stojaka z drutu i niech Puffy ostygnie całkowicie, co najmniej 20 protokół.Do nadzienia: gdy jest gotowy do podania, umieść wszystkie składniki nadzienia w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ubijać na małej prędkości, aż cukier puder zostanie właśnie włączony. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż powstaną średnie szczyty, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Przenieść mieszaninę do dużego worka rurowego wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala. (Alternatywnie, umieścić wypełnienie w dużej plastikowej torebce zamykanej i odciąć około 1/2 cala od jednego dolnego rogu.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
1
Śmietanę, Marsalę i proszek espresso ubić w średniej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier puder i ubić na gładką masę; odstawić. (Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, aby łatwo spływać łyżką, ubijać więcej śmietany 1/2 łyżeczki na raz.) Do montażu: za pomocą noża do parkowania, wyciąć szczelinę w długim boku każdego eklera, uważając, aby nie przeciąć całej drogi przez ciasto. Delikatnie otwórz eklerki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wyjmij nadzienie z lodówki i włóż je do dolnej połowy każdego eklera. Zamknij eklery. Ostrożnie podnieś je palcami, zanurz wierzchołki w glazurze, a następnie zwróć je do glazury blachy do pieczenia-side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieścić proszek kakaowy w sitku o drobnych oczkach i przesiać go obficie na wierzchy eklerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Odstawić, aż do zestawów glazury, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn