Edamame i gruszka Crostini
Edamame i gruszkowe Crostini to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheesy edamame crostini, Edamame Crostini With Meyer Lemon & Shiso, oraz Gruszka i Pesto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Edamame gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 10 minut.
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić w lodowatej wodzie; odcedzić. Odstawić 1/4 szklanki całego edamame; resztę przetworzyć w malakserze, aż grubo posiekane.
Połącz puree edamame z zarezerwowanym całym edamame, 3 łyżki oleju, 1 szklanka mięty, ser, sól i pieprz.
Ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia, lekko posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju i piecz przez 10 minut. Każdy plasterek bagietki wymieszać z 1 łyżką mieszanki edamame i 2 łyżeczkami gruszki.
W razie potrzeby udekoruj dodatkową miętą.