Edamame Hummus
Edamame Hummus to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mieloną kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Edamame Hummus, Edamame Hummus, oraz Edamame Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Edamame ugotować w dużym garnku z gotowanymsolona woda do miękkości, 3-5 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do dużegowl lodowatej wody. W garnku Toa zagotować wodę i dodać groszek; gotować do ogrzania, około 1 minuty.
Przełożyć groszek na łyżkę z edamame; ostudzić.
Praca w partiach, edamameand impuls grochu w maszynce, aż coarsepurée formy, o 30 sekund.
Przenieść do średniej miski. Wymieszaj sok i następne 3składniki. Stopniowo mieszać w 3/4 szklanki oleju; mixwell. Wymieszać w 1/4 szklanki kolendry i 1/4 szklanki mięty.Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Przełożyć do miski; skropić oliwą i udekorować większą ilością ziół.