Przepis na makaron Ed można zrobić w około 45 minut. Za $2.25 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 40g białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, kukurydzy, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 65%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Antipasto Jumble, Summer Garden Jumble, oraz Ciasteczka Owsiane.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj makaron łokciowy we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ugotowany, ale twardy do ugryzienia, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowy
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odpływ.
3
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj wołowinę i cebulę w gorącym oleju, aż wołowina się zrumieni i kruszy, 5 do 7 minut; odcedź i wyrzuć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj kukurydzę, sos pomidorowy, keczup, wodę, chili w proszku, cukier i przyprawioną sól do mieszanki wołowej; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Sezonowana
Chili W Proszku
Sos Pomidorowy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Cukier
Woda
Wołowina
Kukurydza
5
Wymieszaj makaron z mieszanką wołową; gotuj do podgrzania, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Wołowina
6
Posyp serem Cheddar; zdjąć z ognia i odstawić, aż ser się rozpuści, 1 do 2 minut.