Ed ' s Macaroni Jumble
Przepis na makaron Ed można zrobić w około 45 minut. Za $2.25 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 40g białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, kukurydzy, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 65%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Antipasto Jumble, Summer Garden Jumble, oraz Ciasteczka Owsiane.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj makaron łokciowy we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ugotowany, ale twardy do ugryzienia, 8 minut.
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj wołowinę i cebulę w gorącym oleju, aż wołowina się zrumieni i kruszy, 5 do 7 minut; odcedź i wyrzuć tłuszcz.
Dodaj kukurydzę, sos pomidorowy, keczup, wodę, chili w proszku, cukier i przyprawioną sól do mieszanki wołowej; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Wymieszaj makaron z mieszanką wołową; gotuj do podgrzania, około 5 minut.
Posyp serem Cheddar; zdjąć z ognia i odstawić, aż ser się rozpuści, 1 do 2 minut.