Eclair ciasto z czekoladowym Ganache

Eclair ciasto z czekoladowym Ganache
Eclair ciasto z czekoladowym Ganache może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 363 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe Eclair z lukrem czekoladowym Ganache, Tort Czekoladowy Ekler, oraz Tort Czekoladowy Ekler.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść miskę do miksowania w zamrażarce, aby ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Połączyć wodę, masło i sól w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać z mąką. Gotować i mieszać, aż mieszanina oderwie się od boków patelni i utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść mieszaninę do miski i ubić w jajkach, jeden po drugim, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Ciasto rozłożyć równomiernie na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż złoto brązowy, 25 do 30 protokół. (Ciasto będzie rosnąć i kształt łodzi, ale powinien spadać, jak ostygnie.) Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij schłodzoną miskę z zamrażarki i wlej 2 szklanki zimnej śmietany do ubijania. Ubij, aż śmietana zgęstnieje, około 1 minuty; wymieszaj cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy. Kontynuuj ubijanie, aż krem uformuje sztywne szczyty. Przechowywać w lodówce bitą śmietanę podczas mieszania budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
8
Do miski miksującej wlać masę budyniową i mleko i wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
9
Rozprowadzić nadzienie na ostudzonej skorupie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
10
Umieść posiekaną czekoladę w żaroodpornej misce. Doprowadzić 1 szklankę śmietany prawie do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Wlać gorący krem na czekoladę i pozostawić do zmiękczenia na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12
Mieszankę ubić na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
13
Niech mieszanina ostygnie lekko zgęstnieć, o 10 protokół.
14
Wlać ganache na wypełnienie kremu, rozprowadzając na całej powierzchni. Odstawić patelnię do lodówki i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn