Eclair ciasto z czekoladowym Ganache może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 363 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Ciasto dyniowe Eclair z lukrem czekoladowym Ganache, Tort Czekoladowy Ekler, oraz Tort Czekoladowy Ekler.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść miskę do miksowania w zamrażarce, aby ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Połączyć wodę, masło i sól w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać z mąką. Gotować i mieszać, aż mieszanina oderwie się od boków patelni i utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść mieszaninę do miski i ubić w jajkach, jeden po drugim, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Ciasto rozłożyć równomiernie na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż złoto brązowy, 25 do 30 protokół. (Ciasto będzie rosnąć i kształt łodzi, ale powinien spadać, jak ostygnie.) Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij schłodzoną miskę z zamrażarki i wlej 2 szklanki zimnej śmietany do ubijania. Ubij, aż śmietana zgęstnieje, około 1 minuty; wymieszaj cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy. Kontynuuj ubijanie, aż krem uformuje sztywne szczyty. Przechowywać w lodówce bitą śmietanę podczas mieszania budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pomidory Słoneczne Nie
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8
Do miski miksującej wlać masę budyniową i mleko i wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Rozprowadzić nadzienie na ostudzonej skorupie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Umieść posiekaną czekoladę w żaroodpornej misce. Doprowadzić 1 szklankę śmietany prawie do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
11
Wlać gorący krem na czekoladę i pozostawić do zmiękczenia na 1 minutę.
Niech mieszanina ostygnie lekko zgęstnieć, o 10 protokół.
14
Wlać ganache na wypełnienie kremu, rozprowadzając na całej powierzchni. Odstawić patelnię do lodówki i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.