Łatwa wegetariańska zupa kukurydziana może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę z kernela, odtłuszczone mleko, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Kremowa Wegetariańska Pieczona Kukurydza, Jesienne zbiory Wegetariańska kukurydza i maślana zupa, oraz Easy Ham And Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Cebulę i seler ugotować na maśle 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ubić w mące i gotować 6 minut więcej, aż jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Trzepaczka w bulionie i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wymieszać ze śmietaną kukurydzę, kukurydzę, marchewkę, pół na pół, mleko, gałkę muszkatołową, pieprz i sól. Dusić na małym ogniu 10 minut więcej.