Easy Vegan lasagne ze szpinakiem i grzybami

Easy Vegan lasagne ze szpinakiem i grzybami
Łatwa wegańska Lasagna ze szpinakiem i grzybami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, wodę, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wegańskie Roladki lasagne ze szpinakiem i grzybami z sosem pomidorowym suszonym na słońcu, Lasagne z pieczarkami i szpinakiem, oraz Lasagne ze szpinakiem i grzybami.

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia i dodać sos spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2
Umieść tofu i rozmrożony szpinak w robocie kuchennym i krótko przetworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj pozostałe składniki nadzienia do procesora i zmiksuj na gładką masę. (Można to zrobić bez robota kuchennego za pomocą masher ziemniaków na tofu.) Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Rozłóż połowę sosu na dnie patelni 9×12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieść warstwę makaronu na sosie, używając trzech suchych makaronów i pozostawiając trochę miejsca między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Rozłóż połowę mieszaniny tofu na makaron (i upuść go przez łyżki, a następnie rozprowadzić). Przykryć kolejną warstwą makaronu 3, a następnie rozprowadzić pozostałą mieszaninę tofu na nich. Na wierzch nałożyć ostatnią warstwę makaronu i polać pozostałym sosem. Przykryć naczynie szczelnie folią i piec przez 30 minut. Następnie wyjąć folię i piec przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem sojowym i pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami, jeśli chcesz. Lasagne będzie cięte lepiej, jeśli pozostawić do ostygnięcia na 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia52
Magazyn