Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Easy Polenta Lasagnan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 618 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser ricotta, białko jaja, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Polenta Lasagna, oraz Polenta Lasagna.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułóż plastry polenta w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
W średniej misce wymieszać ser ricotta, paprykę czerwoną, szpinak i białko jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
Papryka Czerwona
Białka Jaj
Szpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozprowadzić na polenta; łyżka sos marinara równomiernie na mieszaninie ser ricotta. Przykryć folią; piec w temperaturze 400 przez 30 minut. Odsączyć; posypać parmezanem.