Easy Picadillo Empanadas
Przepis easy Picadillo Empanadas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciastka z maślanką, jabłko granny smith, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Picadillo Empanadas, Tempeh Picadillo Empanadas, oraz Wieprzowina Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do środka; Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i jabłko, aż złoty, 3 do 4 protokół.
Dodaj przyprawy; saute aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać kurczaka, pomidory, rodzynki i oliwki; gotować na wolnym ogniu, aż nadzienie będzie gęste i wilgotne, ale nie zbyt płynne, 5 do 7 minut dłużej. Wymieszaj czosnek, migdały, sól i pieprz.
Przenieść do średniej miski; schłodzić do temperatury pokojowej.
Oddzielić herbatniki na powierzchni roboczej pokrytej mączką kukurydzianą.
W razie potrzeby posypać mąką kukurydzianą i zwinąć każdy z nich w 5-calowy okrąg. Wypełnij każdy z nich, za pomocą skąpy 2 Tbs. wypełnienie i pozostawienie granicy 1/2 cala.
Umieścić na arkuszach ciasteczek wyłożonych pergaminem. (W tym momencie może być zamrożony do 2 tygodni.)
Piec na złoty kolor, 16 do 20 minut (dłużej, jeśli zamrożone).