Easy JELL-O Tiramisu
Łatwa galaretka Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 127 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, chłodną bitą polewę, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Galaretka Easy Patriotic Pie, Easy JELL-O® Terrarium, oraz Easy No Jell - o Truskawkowe ciasto.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Umieść 1 ladyfinger w każdym z 4 dań deserowych; przykryj połową każdej z masy budyniowej i startej czekolady. Powtórz warstwy.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.