Easy hot cross buns

Easy hot cross buns
Łatwe bułki na gorąco mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji śniadaniowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 403 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 169 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką mąkę chlebową, owoce, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bułeczki Easy Hot Cross (Chocolate Chips), Bułeczki Easy Paleo Hot Cross-Bezmleczne, oraz Hot Cross Buns.

Instrukcje

1
Przełóż mąkę do miski i wymieszaj z solą, wymieszaną przyprawą i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszana PrzyprawaMieszana Przyprawa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posmaruj masłem opuszkami palców. Suszone owoce wymieszać, posypać drożdżami i wymieszać. Delikatnie podgrzać mleko, aby było gorące, ale nadal wystarczająco chłodne, aby włożyć palec na kilka sekund. Ubij z jajkami, a następnie wlej do wysuszonych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Używając tępego noża, wymieszaj składniki z wilgotnym ciastem, a następnie pozostaw do namoczenia na 5 minut. Wyjąć z miski i pokroić ciasto na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Uformuj ciasto w bułki na mące. Miejsce od siebie na blasze do pieczenia, przykryć luźno folią spożywczą, a następnie pozostawić w ciepłym miejscu, aż do połowy ponownie wielkości. Zajmie to 45 minut-1 godzinę 15 minut, w zależności od tego, jak ciepłe jest pomieszczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Po podniesieniu bułek Rozgrzej piekarnik do 220C / wentylator 200C / Gaz
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Mąkę wymieszać z 2 łyżkami wody, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Wlać do plastikowej torby na żywność i zrobić nacięcie w jednym z rogów. Rury krzyżują się na górze każdej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Piec przez 12-15 minut, aż wzrośnie i złoty. Wyciąć nadmiar mieszanki krzyżowej z bułek, a następnie posmarować całym miodem lub złotym syropem. Bułki będą świeże przez jeden dzień. Następnie najlepiej je prażyć i podawać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty SyropZłoty Syrop
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn