Easy Hoppin ' John

Easy Hoppin ' John
Easy Hoppin ' John is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Sylwester. Mieszanka ryżu basmati, Black-Eyed peas, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Hoppin John with Sausage: an Easy Black Eyed Pea, Hoppin ' John, oraz Hoppin John.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować wodę i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać groszek i ryż; powrócić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż groch i ryż są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Wyjąć z ognia; odstawić, przykryty, 15 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
4
. Podczas gdy mieszanina ryżu stoi, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń boczek z patelni na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, zachowując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj zieloną cebulę do zastrzeżonych kapiących na patelni; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj zieloną cebulę do mieszanki ryżu. Pokruszyć boczek; dodać do mieszanki ryżu, delikatnie podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Uwaga: w razie potrzeby Zastąp 1 (1-uncję) opakowanie bulionu o Smaku szynki (takiego jak Goya). Sód jest wyższy w tym produkcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn