Easy Butternut Squash Ravioli
Easy Butternut Squash Ravioli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, okrągłe opakowania wonton, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Easy Butternut Squash Ravioli w / Rosemary Oil, Ravioli Z Dyni, oraz Ravioli Z Dyni I Szałwii.
Instrukcje
Umieść gotowane squash do miski.
Dodaj sól, pieprz czarny i pieprz cayenne. Wymieszaj ser mascarpone, żółtko i 1/3 szklanki parmezanu, mieszając, aż nadzienie będzie płynnie połączone.
Umieść owijkę wonton na powierzchni roboczej. Zwilż czubek palca w wodzie i uruchom go wzdłuż zewnętrznej krawędzi skóry wontona, aby zwilżyć.
Umieść około 1 łyżeczki nadzienia w środku wonton. Złóż wonton na pół, aby uzyskać kształt półksiężyca i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton.
Umieść głęboką patelnię na średnim ogniu. Wymieszać z masłem i nieobranym ząbkiem czosnku. Tymczasem doprowadzić rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Upuść wypełnione ravioli do wrzącej wody, kilka na raz, i gotować, aż unoszą się na górę, o 2 protokół.
Spuścić ravioli, i przenieść je na patelni. Włącz ogień pod patelnią do średniej wysokości, i gotować tylko do ravioli są wlewane z czosnkowym smaku, o 2 lub 3 więcej minut.
Posypać posiekaną szałwią, więcej czarnego pieprzu i dodatkowy parmezan do smaku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.