Easy Boston Cream Pie

Easy Boston Cream Pie
Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka cool whip free bited polewa, mleko, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Easy Boston Cream Cake, Easy Layered Boston Cream Pie, oraz Easy Boston Cream Pie Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Odstawić 5 min. Tymczasem linia 8-calowa okrągła patelnia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć 1 Łyżkę. kawałki Grahama; odstawić.
4
Połowę pozostałych kawałków Grahama rozłożyć na dno przygotowanej patelni; przykryć warstwami mieszanki budyniowej i pozostałymi grahamami. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Kuchenka mikrofalowa czekolady i 1 szklanka pozostałego chłodnego Bata w mikrofali Miski na wysoki 1 min.; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać. Odwróć deser na talerz; wierzch polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dekoruj pozostałym cool whipem i zarezerwowanymi kawałkami Grahama.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn