Easy Boston Cream Pie

Easy Boston Cream Pie
Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Mieszanka cool whip free bited polewa, mleko, galaretka o smaku waniliowym instant budyń, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Easy Boston Cream Cake, Easy Layered Boston Cream Pie, oraz Easy Boston Cream Pie Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Odstawić 5 min. Tymczasem linia 8-calowa okrągła patelnia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć 1 Łyżkę. kawałki Grahama; odstawić.
4
Połowę pozostałych kawałków Grahama rozłożyć na dno przygotowanej patelni; przykryć warstwami mieszanki budyniowej i pozostałymi grahamami. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Kuchenka mikrofalowa czekolady i 1 szklanka pozostałego chłodnego Bata w mikrofali Miski na wysoki 1 min.; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać. Odwróć deser na talerz; wierzch polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dekoruj pozostałym cool whipem i zarezerwowanymi kawałkami Grahama.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn