Łatwa pieczona wołowina i Ravioli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cztery ravioli z serem, sos do makaronu z pomidorami i bazylią classico, ser parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Pieczone Ravioli, Łatwe Pieczone Ravioli, oraz Łatwa Zapiekanka Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Połączyć mięso i sos w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
3
Dodać makaron i 1/2 szklanki sera mozzarella; lekko wymieszać.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.