Easy Baked Beef & Ravioli
Łatwa pieczona wołowina i Ravioli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 17 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cztery ravioli z serem, sos do makaronu z pomidorami i bazylią classico, ser parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Pieczone Ravioli, Łatwe Pieczone Ravioli, oraz Łatwa Zapiekanka Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Połączyć mięso i sos w dużej misce.
Dodać makaron i 1/2 szklanki sera mozzarella; lekko wymieszać.
Łyżka do 2-qt. danie zapiekane; top z pozostałą 1/4 szklanki sera mozzarella i parmezanu.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.