Easy Authentic Guacamole
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Easy Authentic Guacamole może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka awokado, jalapeno, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Authentic Guacamole, Autentyczne Guacamole, oraz Jasny Gwint! prawdziwa meksykańska przekąska. dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 umyć i wyrzucić skórki i nasiona awokado i umieścić pozostały miąższ w średniej wielkości misce.2
Dodać sok z limonki, sól i pieprz i zacieru do awokado widelcem lub masher ziemniaków, aż będzie gładka.3 pokroić w kostkę pomidory, cebulę i jalapeño i wymieszać z mieszaniną awokado.
Dodaj więcej soli do smaku.4 przechowywanie: umieścić w naczyniu do serwowania i przykryć folią tak, że okład jest dociskany bezpośrednio na górze guacamole (eliminując narażenie na powietrze) i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.5 opcjonalnych porad PREP: pomidory pokrojone w kostkę - połowa pomidorów następnie delikatnie ściśnij każdą połowę i palcami pozbądź się nasion i nadmiaru soku, a następnie pokrój w kostkę. Pokrój Jalapeños w kostkę-pokrój jalapeño na pół wzdłuż i wyciągnij nasiona i błonę. Pokroić wzdłuż na długie cienkie paski, następnie połączyć paski i pokroić w poprzek na bardzo drobno pokrojone kawałki. (Pamiętaj, aby umyć ręce i nie dotykać oczu, nauczyłem się na własnej skórze!).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.