Dżem Z Czerwonej Papryki

Dżem Z Czerwonej Papryki
Dżem z czerwonej papryki jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu cayenne, cukru, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn