Dżem wiśniowo-rabarbarowy milionera

Dżem wiśniowo-rabarbarowy milionera
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Dżem wiśniowo-rabarbarowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grand marnier, skórkę z cytryny, uniwersalną pektynę pomony i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Dżem Wiśniowy, oraz Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry.

Instrukcje

1
Cukier i pektyny ubić w średniej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz rabarbar, fasolę wanilii i 1/2 szklanki wody w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować tylko do momentu rozpadu rabarbar, 10 do 12 protokół. W międzyczasie puree wiśnie w robocie kuchennym lub blenderze. Powinieneś mieć 1 filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Zmierz duszony rabarbar. Powinieneś wypić 3 filiżanki. Odrzuć fasolę wanilii. Do rondla wrzucić rabarbar i puree z wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać skórkę z cytryny, sok i wodę wapniową i zagotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj mieszaninę cukier-pektyna i przywróć mieszaninę owoców do wrzenia, stale mieszając. Gotować twardo przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni dżemu zimną metalową łyżką. Zamieszaj w Grand Marnier. Kadzi dżem do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w gorącej kąpieli wodnej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn