Dżem Morelowy Miso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj dżemu morelowego Miso. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, anyż, sake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem morelowo-miso, Polędwica wieprzowa pieczona z polędwicą morelową-Miso, oraz Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki posiekanych suszonychapricots, 1/2 szklanki posiekanych suszonych wiśni, 1/2 szklanki sake lub suchej białej, 1/4 szklanki świeżego soku pomarańczowego, 1 łyżka świeżego soku z cytryny i 1 szklankaw wodzie w dużym rondlu; niech moczyć przez 2 godziny.
Na środku warstwy gazowej ułożyć 1 cały anyż Gwiaździsty,1 mały liść laurowy, 1/2 laski cynamonu i 1/2 łyżeczki drobno utartej Skórki. Zbierz krawędzie; związać zkuchni sznurek tworząc wiązkę.
Dodaj do patelni. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, często mieszając, przez 30 protokół. Stirin 1 łyżka stołowa plus 2 łyżeczki miso. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje, 5-10 minut.