Dziś Kolacja: zupa pomidorowa, ryżowa i Andouille

Dziś Kolacja: zupa pomidorowa, ryżowa i Andouille
Kolacja dziś: pomidor, ryż, Andouille zupa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 77 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, ocet jabłkowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Andouille Po 'Boy' Creolaise, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Czerwona Soczewica I Zupa Pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój trzy czwarte andouille na pół wzdłuż, a następnie pokrój w plastry o grubości 1/4 cala. Kości do drugiej ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
2
Wlać olej do rondla 4-quart i włączyć ciepło do średniej-wysokiej. Gdy olej mieni się, Dodaj wszystkie andouille. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jest rumiane, trzy do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa AndouilleKiełbasa Andouille
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj paprykę, cebulę, seler, czosnek i tymianek. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj pomidory, bulion i ryż. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu,a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż ryż jest pulchny, o 20 protokół. Wyłączyć ogień, wymieszać z octem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn