Dziś Kolacja: Pesto Trapanese
Kolacja dziś wieczorem: Pesto Trapanese może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 868 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz spaghetti, oliwę z oliwek, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Flauty serowe z pesto kolendry, Dziś Kolacja: pistacjowe Pesto ze szparagów na Linguine, oraz Kolacja: sałatka ryżowa z Pesto i krewetkami.
Instrukcje
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować spaghetti aż al dente.
W międzyczasie podgrzać migdały na suchej patelni, aż lekko upieczone, a następnie przenieść do robota kuchennego i przetworzyć na gruboziarnisty proszek.
Przełożyć do dużej miski.
Do malaksera dodać Bazyl i czosnek z odrobiną oleju, zmiksować, a następnie wymieszać z migdałami.
Wrzucić ugotowany makaron z pesto, zastrzegając trochę wody makaronu, aby dodać (jeśli to konieczne), aby nie wyschnąć.