Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obiad dziś wieczorem: mielony Indyk Laap spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendra, kurczak, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mielony Indyk Laap, Mielony Indyk Laap, oraz Kolacja: mielona jagnięcina z ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać ryż do małej patelni i włączyć ciepło do wysokiej. Toast ryż, mieszając często, aż ryż jest złoty brąz, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Przenieść ryż do moździerza i tłucz i ostudzić na kilka minut. Następnie zmiel ryż na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
3
Wlać olej do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Po połysku dodaj indyka. Gotować, mieszając często rozbić mięso, aż nie jest już różowy, o cztery minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj Czas na patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zacznie bąbelkować. Następnie wyłączyć ogień, dodać sos rybny, sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać i odstawić na pięć minut.