Dziękczynienie Resztki Jajka Benedykt
Dziękczynienie resztki jaj Benedict może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz jakieś dodatki, olej roślinny, indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziękczynienie Resztki Jajka Benedykt, Jajka Dziękczynne Benedykt, oraz Resztki Rancheros z resztkami Dziękczynienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj farsz chlebowy i 2 jajka, aż dobrze się połączą. Używając rąk delikatnie wciśnij 8 ciastek o szerokości około 3 cali i grubości 1/2 cala.
Bułkę tartą umieścić w średniej misce. Pogłębić każdy tort i przenieść na talerz.
Podgrzać 1/4 szklanki oleju roślinnego na średnim ogniu do połysku.
Umieścić 4 nadzienie ciasta w oleju i gotować, aż głęboki złoty kolor, 2 do 3 protokół. Obróć i gotować drugą stronę, aż złoty kolor będzie brązowy, o 2 minuty dłużej.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i powtórzyć z pozostałymi 4 ciastami.
Rozgrzać dużą patelnię wypełnioną wodą na średnim ogniu.
Dodaj sok z cytryny. Kiedy zaczyna się gotować na wolnym ogniu dodać jajka i kłusować, aż białka są ustawione, ale żółtko są płynne, o 4 protokół.
Umieść dwa ciasta na każdym talerzu. Indyka podziel równomiernie między ciasta, następnie jajko w koszulce, mżawka sosu i łyżka sosu żurawinowego.
Podawać z rozgrzanymi resztkami dodatków.