Dziwne Spaghetti

Dziwne Spaghetti
Dziwne Spaghetti wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 423 kalorie, 36g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.7 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Mieszanka parmigiano-reggiano, sproszkowany imbir, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Babeczki z oliwą z oliwek z cytryną, tymiankiem i octem balsamicznym bita śmietana:, Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., oraz Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu brązową mieloną wołowinę rozbijając masę na mniejsze kawałki. Podczas gdy mięso jest gotowanie i jeszcze trochę różowy, dodać cebulę i saute, aż wołowina jest w pełni gotowane i cebula okazuje półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić cały tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać wszystkie suche przyprawy i gotować przez 2 do 3 minut więcej, następnie mieszać w sosie pomidorowym. Po połączeniu, włączyć bulion wołowy, ocet i sos Worcestershire. Doprowadzić do duszenia i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Ugotowane bucatini umieść w misce i dodaj sos mięsny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane BucatiniGotowane Bucatini
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dekoruj Parmigiano-Reggiano i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn