Dzisiejsza Kolacja: Kimchi jjigae Zen
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Kimchi jjigae Zen jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz sól, czosnek, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas, oraz Pikantny gulasz Kimchi (kimchi Jjigae).
Instrukcje
Umieścić duży garnek na średnim ogniu. Gdy ładnie i gorąco, wrzucić do brzucha wieprzowego i szybko brązowy ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę, a następnie dodać cebulę. Na patelni powinno być wystarczająco dużo tłuszczu, aby ugotować cebulę, jeśli nie dodać trochę oleju z orzeszków ziemnych. Gotować plastry cebuli, aż zaczną brązowieć, o 8-10 protokół.
Dodaj imbir, czosnek, kimchi, i szalotki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez kilka minut lub aż bardzo pachnące.
Wlać 6 szklanek wody i przywrócić wieprzowinę do garnka. Doprowadzić do wrzenia i niech gotować przez 5 protokół.
Dodać cukier i czarny pieprz i wymieszać. W razie potrzeby doprawić solą.
Podawać na gorąco z odrobiną białego ryżu.