Dzikie Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem
Przepis Wild Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, mleko kokosowe, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ryby! Sól i pieprz Półfabrykaty Hamachi sashimi, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Sałatka Z Dzikiej Zieleni Z Winegretem Z Granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na małym ogniu, podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż półprzezroczyste i zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek, pastę curry i trawę cytrynową i kontynuować gotowanie, odkryte, aż aromatyczne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Eliksir G
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj mleko kokosowe i wino, zwiększ temperaturę do umiarkowanej wysokości i zagotuj. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. Wymieszać śmietanę, zdjąć z ognia i ostudzić około 10 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć trawę cytrynową i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Przenieść mieszaninę do blendera, dodać sok z limonki i pulsować do gładkiej, około 30 sekund (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Przy niskim silniku dodaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek w powolnym, stałym strumieniu i przetwarzaj, aż do pełnego włączenia. Wymieszać z solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W ciężkim średnim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej roślinny do 149°. smażyć imbir, mieszając od czasu do czasu, aż będzie jasno złoty kolor, około 5 minut. Używając łyżki szczelinowej, przenieś imbir Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1
Hamachi podzielić równomiernie pomiędzy 8 schłodzonych talerzy.
2
Skropić 1/4 szklanki winegret nad i wokół ryby, posypać smażonym imbirem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.