Dzikie Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem

Dzikie Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem
Przepis Wild Hamachi Sashimi z kokosowo-zielonym Curry Vinaigrette i imbirem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, mleko kokosowe, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ryby! Sól i pieprz Półfabrykaty Hamachi sashimi, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Sałatka Z Dzikiej Zieleni Z Winegretem Z Granatu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na małym ogniu, podgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż półprzezroczyste i zmięknie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek, pastę curry i trawę cytrynową i kontynuować gotowanie, odkryte, aż aromatyczne, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
Eliksir GEliksir G
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj mleko kokosowe i wino, zwiększ temperaturę do umiarkowanej wysokości i zagotuj. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. Wymieszać śmietanę, zdjąć z ognia i ostudzić około 10 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć trawę cytrynową i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Eliksir GEliksir G
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Przenieść mieszaninę do blendera, dodać sok z limonki i pulsować do gładkiej, około 30 sekund (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Przy niskim silniku dodaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek w powolnym, stałym strumieniu i przetwarzaj, aż do pełnego włączenia. Wymieszać z solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W ciężkim średnim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej roślinny do 149°. smażyć imbir, mieszając od czasu do czasu, aż będzie jasno złoty kolor, około 5 minut. Używając łyżki szczelinowej, przenieś imbir Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1
Hamachi podzielić równomiernie pomiędzy 8 schłodzonych talerzy.
2
Skropić 1/4 szklanki winegret nad i wokół ryby, posypać smażonym imbirem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn