Dzikie grzybowe Quesadillas z ciepłą salsą z Czarnej Fasoli
Dzikie grzybowe Quesadillas z ciepłą salsą z czarnej fasoli może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 938 kalorii. Na 4,91 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę tortille, czosnek, ostry cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quesadillas z czarnej fasoli z ciepłą salsą kukurydzianą, Czarna fasola i Salsa Quesadillas, oraz Quesadillas z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać olej i pokrojone grzyby do gorącej patelni. Pieczarki doprawiamy czarnym pieprzem, solą i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podsmażyć grzyby 10 minut lub, aż ciemny i delikatny, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Przenieść grzyby do naczynia i powrót patelni do pieca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6
Dodaj kolejny obrót oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni i dodać cebulę, czosnek i pieprz jalapeno; saute przez 2 lub 3 protokół, następnie dodać fasolę i kukurydzę na patelni. Wymieszać posiekane pomidory i sos barbecue, a następnie doprawić salsę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Przełożyć ciepłą salsę do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Rozgrzej patelnię lub dużą patelnię nonstick na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Na patelnię dodać mżawkę oleju i 1 tortillę z mąki. Ugotuj tortillę 1 minutę, a następnie odwróć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Posypać 1/2 szklanki ostrego cheddar ponad 1/2 mąki tortilla. Ser okryć 1/4 ugotowanych pokrojonych w plasterki pieczarek. Złóż gładką 1/2 tortilli na górze nadzienia i delikatnie dociśnij łopatką. Gotować wypełnione quesadilla 30 sekund do minuty dłużej z każdej strony, aby lekko brązowy i chrupiące quesadilla i roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
11
Wyjmij quesadillę na dużą deskę do krojenia lub Przenieś do ciepłego piekarnika, aby przytrzymać, a następnie powtórz z pozostałymi składnikami quesadilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.