Dziś Kolacja: Mielony Indyk Laap

Dziś Kolacja: Mielony Indyk Laap
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obiad dziś wieczorem: mielony Indyk Laap spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendra, kurczak, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mielony Indyk Laap, Mielony Indyk Laap, oraz Kolacja: mielona jagnięcina z ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać ryż do małej patelni i włączyć ciepło do wysokiej. Toast ryż, mieszając często, aż ryż jest złoty brąz, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieść ryż do moździerza i tłucz i ostudzić na kilka minut. Następnie zmiel ryż na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Wlać olej do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Po połysku dodaj indyka. Gotować, mieszając często rozbić mięso, aż nie jest już różowy, o cztery minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj Czas na patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zacznie bąbelkować. Następnie wyłączyć ogień, dodać sos rybny, sok z limonki i doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać i odstawić na pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszaj z trawą cytrynową, szalotki, szalotka, kolendra, mięta, pokruszony czerwony pieprz i mielony tosty ryżowe w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Eliksir GEliksir G
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Podawać na liściach rzymskich z dodatkowymi klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn