Dziś Kolacja: Barszcz pieczony z buraków i ziemniaków
Kolacja dziś wieczorem: pieczony barszcz z buraków i ziemniaków może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 299 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Buraki Bruschetta, Kolacja: pieczone buraki, kozi ser i kanapki z awokado, oraz Kolacja: sałatka z pieczonych buraków z sosem Guajilo Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. tymczasem wrzuć warzywa z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Rozłóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia i tuck gałązki tymianku wśród warzyw. Pieczeń do miękkości, o 45 protokół, odrzucając tymianek po zakończeniu gotowania.
Bulion z kurczaka wymieszać na wolnym ogniu w dużym rondlu i dodać ugotowane warzywa. Mash grubo z masher ziemniaków lub drewnianą łyżką, dodać ocet, i doprawić do smaku z solą i pieprzem i więcej octu w razie potrzeby.
Podawać w miseczkach posypanych odrobiną kwaśnej śmietany i posypką pietruszki.