Dziś Kolacja: Andouille Po 'Boy' Creolaise

Dziś Kolacja: Andouille Po 'Boy' Creolaise
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Andouille Po 'Boy' Creolaise może zaspokoić swoje pragnienie kreolskie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 777 kalorii, 29g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz kiełbasę andouille, musztardę pełnoziarnistą, ogórki kiszone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: zupa pomidorowa, ryżowa i Andouille, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pad See Ew.

Instrukcje

1
Gotować andouille w żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron, o trzech minut stronie. Powinny wydzielać wystarczająco dużo tłuszczu, aby prawidłowo gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj łyżeczkę oleju, jeśli wygląda zbyt sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Po zakończeniu odcedzić plastry kiełbasy na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
W małej misce wymieszać majonez, musztardę i trochę gorącego sosu do smaku (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Rozłóż tę mieszaninę na ściętej stronie górnej i dolnej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Podziel gotowane andouille między dwa dolne plastry. Na wierzchu kromki ogórków kiszonych, cebula i kromka chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn