Dyniowy Sernik z czekoladą Cannolis
Sernik dyniowy i cannolis czekoladowe wymagają mniej więcej 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 679 kalorii, 8G białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, półsłodkie chipsy czekoladowe, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 40%. Spróbuj Cannolis Z Dyni, Skinny Pumpkin Pie Cannolis, oraz Cannolis Czekoladowe podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chipsy czekoladowe w dużej metalowej misce ustawionej nad garnkiem z wrzącą wodą (podwójny kocioł). Pozostawić czekoladę do stopienia, przy minimalnym mieszaniu, 5 do 7 minut. Weź każdą skorupkę cannoli i zanurz każdy koniec skorupy w czekoladzie. Pozwól, aby nadmiar czekolady kapał i połóż muszle na tacy wyłożonej pergaminem lub drutem, aby się nie przyklejały.
Masło ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do trzepaczki, aż stanie się jasne i bladożółte.
Dodać serek śmietankowy i ubić, aż dobrze połączone.
Dodać puree z dyni, cukier cukierniczy, przyprawy i sok z cytryny.
Wymieszać, aż będzie dobrze połączone.
Napełnianie należy umieścić w worku rurowym wyposażonym w średniej wielkości końcówkę. Schłodzić, aby nadzienie sernika było jędrne, 15 do 20 minut. Gdy mieszanina jest twarda, wlej nadzienie do zanurzonych w czekoladzie muszli cannoli.