Czerwone Wino Vinaigrette

Czerwone Wino Vinaigrette
Czerwone wino Vinaigrette wymaga z grubsza 5 minut od początku do końca. Ten napój ma 130 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 5 i kosztuje 24 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Czerwone Wino Vinaigrette.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia. Jeśli schłodzone, odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut, a przed podaniem trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn