Dynia francuskie tosty Nadziewane jeżyny Karmel Mascarpone może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 19g białka, oraz 93g tłuszczu. Jeśli masz jeżyny, ekstrakt z wanilii, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dyniowe tosty francuskie Nadziewane jeżyn-Karmel Mascarpone, Tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem jeżyn, oraz Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Krem rozgrzać w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu na dużym ogniu i gotować, bez mieszania, aż bursztynowy brązowy, o 8 protokół. Powoli ubij ciepłą śmietanę, puree z jeżyn i likier i gotuj, aż będzie gładka i lekko zagęszczona, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
(z Kartonu)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Zdjąć z ognia i ubić ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Niech dojdzie do temperatury pokojowej.
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Jajka, cukier i sól ubić w dużym naczyniu do pieczenia na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Dodaj puree z dyni, zmielone przyprawy, mleko, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, wanilii i rumu i ubijaj, aż będzie gładka.
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Umieścić 4 kromki chleba w mieszaninie kremu i odstawić na 2 minuty. Ostrożnie obrócić plastry i odstawić, aż chleb jest całkowicie przemoczony, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
10
Gdy chleb jest moczenie, ciepła 3 łyżki masła i 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż mieszanina zaczyna skwierczeć. Gotować 4 kromki chleba na złoty kolor na dnie, o 2 do 3 protokół. Odwróć i kontynuuj gotowanie, aż dno będzie złotobrązowe, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Wyjąć do blachy do pieczenia w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i powtórz proces z masłem, olejem i pozostałymi 4 kawałkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Połącz mascarpone i pozostałą 1/4 szklanki ciężkiej śmietany w misce i za pomocą miksera stojącego lub miksera ręcznego, ubijaj, aż będzie puszysta i gładka. Zeskrobać mieszaninę do miski i złożyć w kilku łyżkach sosu jeżynowo-karmelowego.
Umieść sos w małym rondlu na małym ogniu i ogrzać lub umieścić go w kuchence mikrofalowej na minutę lub tak po prostu ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
14
Wyjmij francuskie tosty z piekarnika i ułóż je na półmisku. Na wierzchu 4 plastry tosta z dużą łyżką jeżyn-karmel mascarpone i niektóre z jeżyn. Przykryć pozostałymi 4 kawałkami tostów i skropić każdy z ciepłym sosem karmelowym z jeżynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Brzoskwinie
Dodatkowa Woda
Mascarpone
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
15
Posypać cukrem cukierniczym, udekorować świeżą gałązką mięty i podawać.