Dyniowe Crispies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj chrupki z dyni. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz masło, galaretka o smaku pomarańczowym żelatyna, jumbo pumpkinmallows marshmallows, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Chrupki Z Płatków Owsianych, Chrupki Owsiane I, oraz Duńskie Crispies.
Instrukcje
Roztopić masło na małym ogniu na płycie kuchennej.
Dodaj Pianki i często mieszaj, aż stopią się i będą gładkie.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z galaretką w proszku; dobrze wymieszać.
Dodać chrupiące płatki ryżowe i wymieszać, aż składniki będą równomiernie rozproszone.
Z maślanymi rękami weź małe ilości mieszanki zbóż i uformuj w kulki.
Umieścić na woskowanym papierze do ostygnięcia.
Aby zamienić dyniowe smakołyki w lampiony, użyj małych kawałków cukierków lub żelu dekoracyjnego, stopionej czekolady, sznurków lukrecji, gumek itp.