Babeczki Czekoladowe Ultimate
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. 105 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Holenderskie kakao, sól, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Czekoladowe Ultimate, Babeczki Czekoladowe Ultimate, oraz Babeczki Czekoladowe Ultimate.
Instrukcje
Umieść czekoladę, śmietanę i cukier cukierniczy w małej misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową.
Podgrzewaj na dużej mocy, aż mieszanina będzie ciepła w dotyku, 10 do 30 sekund.
Ubijać, aż będzie gładka; przenieść do lodówki i odstawić, aż ostygnie, nie dłużej niż 30 minut.Babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 standardowych kubków muffin z wkładkami papierowymi.
Czekoladę i kakao umieścić w misce do miksowania i zalać gorącą kawą.
Ubijać do gładkości, a następnie schłodzić w lodówce przez około 15 min.In inną miskę, wymieszać mąkę, cukier, sól i soda oczyszczona razem, odstawić.
Ubić olej, jajka, ocet i wanilię do schłodzonej mieszaniny czekolady, aż będzie gładka, a następnie wymieszać z mieszaniną mąki. Podziel ciasto między miseczkami do pieczenia i umieść 1 zaokrągloną łyżkę ganache na każdej babeczce.
W misce miksera na stojaku wymieszać cukier, białka i sól.
Umieść miskę na małym garnku z wrzącą wodą i ubijaj delikatnie i stale, aż mieszanina osiągnie 150 na termometrze, około 2-3 minut.
Umieść miskę z powrotem w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki. Beat ze średnią prędkością około 1-2 minut. Jeden kawałek na raz, dodać masło, następnie schłodzone roztopioną czekoladę i wanilię.
Mieszaj do połączenia, a następnie zwiększ prędkość do Med-high I beat aż będzie lekki i puszysty. Jeśli lukier nie puchnie wystarczająco (co może być spowodowane tym, że składniki nie były w odpowiedniej temperaturze), po prostu wrzuć miskę do lodówki na około 20-30 minut i ubij ją schłodzoną.