Dyniowe Bułeczki Cynamonowe Z Lukrem Serowym

Dyniowe Bułeczki Cynamonowe Z Lukrem Serowym
Dyniowe bułeczki cynamonowe z lukrem serowym to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ten poranny posiłek ma 271 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz mąkę, puree z dyni, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 40%. Spróbuj Dyni Fantail cynamonowe Roladki z klonowym serem polewa, Najlepsze bułeczki cynamonowe z lukrem serowym, oraz Szarlotki cynamonowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)pakiet aktywne suche drożdżepakiet aktywne suche drożdże1warzywo (np. szpinak)10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 do 1-1/3 szklanki wody1 do 1-1/3 szklanki wody1porcja startego parmezanuKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan113papryka habanero1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1łyżka czerwony ocet winnyjajko, pobitejajko, pobite4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwew przybliżeniu mąka uniwersalnaw przybliżeniu mąka uniwersalna0warzywo (np. szpinak)kardamon mielonykardamon mielony0warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony1warzywo (np. szpinak)krewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe mlekociepłe mleko0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z dyni, świeże lub 3/4 szklanki dyni w puszkachpuree z dyni, świeże lub 3/4 szklanki dyni w puszkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (nie gorąca, około 110 stopni)ciepła woda (nie gorąca, około 110 stopni)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier białycukier biały2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn