Dynia-szałwia Polenta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, szałwii, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szałwia Dyniowa Polenta, Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, oraz Szałwia Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mleko i wodę zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać dynię i sól; wymieszać trzepaczką. Zmniejszyć ogień do niskiej, i stopniowo trzepaczka w polenta; gotować 1 minutę lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dynia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj 3/4 szklanki startego parmezanu, twarogu i szałwii; mieszaj, aż ser się rozpuści. Top z ogolonym parmezanem.