Dyni i chorizo Tostadas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać dyni i chorizo Tostadas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 563 kalorie, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 889 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz queso fresco, kminek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dyni i Czarnej Fasoli Tostadas, Piżmowa Czarna Fasola Tostadas, oraz Chorizo Butternut Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić squasha w oleju, chili w proszku, kminek, cynamon i sól, rozprowadzić mieszaninę w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204°, aż squash przetargu i po prostu zaczyna karmelizować na brzegach, o 30-40 minut.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać chorizo, gotować, aż rumiane, o 10 protokół i odstawić zachowując łyżkę pozostałego oleju / smaru na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Tortille posmarować lekko olejem i piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż będą złociste i chrupiące, około 3-5 minut na stronę.
Na wierzch tortilli rozłóż rozgrzaną fasolę, posyp pieczoną dynię, chorizo, czerwoną cebulę, queso fresco i kolendrę.