Dymny Puree z bakłażana z Crostini
Dymny Puree z bakłażana z Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieprz, pomidor śliwkowy, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Crostini z Tunanem i Puree z białej fasoli, Crostini z purée grochowym, rukolą i bób, oraz Crostini z Purée z białej fasoli, szpinakiem i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść bakłażana, przyciąć boki w dół, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko płaszcz bakłażana w sprayu do gotowania; broil 30 minut lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Usunąć miąższ; wyrzucić skórę.
Umieść bakłażan, sok, sól i pieprz w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 9 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; dodać mieszaninę bakłażana, pomidora i pietruszki. Wymieszać łyżką do miski; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem z chlebem.