Dwuwarstwowe Batony Karmelowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj dwuwarstwowe batony karmelowo-orzechowe. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 32 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto owsiane z lukrem karmelowo-orzechowym, Czyste Karmelowe Paski Siedmiowarstwowe, oraz Karmelowe Snickers 7 Warstwowe Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Dodać mąkę do mieszaniny cukru, mieszając, aż dobrze wymieszane. (
Mieszanka będzie krucha.) Mocno wcisnąć mieszaninę na dno kwadratowej patelni o średnicy 8 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut.
Podczas pieczenia skorupy połącz cukierki mleczne i karmelowe w średnim sosie-patelni.
Umieść na małym ogniu; gotować, aż cukierki stopią się, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii; zdjąć z ognia.
Wyjąć skórkę z piekarnika.
Wlać mieszaninę karmelu równomiernie na gorącą skórkę.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.