Dwukrotnie pieczony suflet z koziego sera

Dwukrotnie pieczony suflet z koziego sera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dwukrotnie pieczonego sufletu z koziego sera. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 667 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, mąka ciasto, żółtka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć mąkę tortową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe lub pomarańczowe (Cake Citron ou Cake Orange) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suflet Z Koziego Sera, Suflet Z Koziego Sera, oraz Herbed Kozi Ser Suflet.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Magazyn