Dwubarwne Batoniki Sernikowe

Dwubarwne Batoniki Sernikowe
Dwukolorowe serniki wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 492 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, polewa czekoladowa, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dwukolorowe Ciasto Sernikowe, Sernik Dwukolorowy, oraz Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy i masło; naciśnij mocno na dnie 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W dużej misce do miksowania, ubić serek śmietankowy na niskim poziomie, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Połowę ciasta równomiernie wlać na przygotowaną skórkę. Roztopioną czekoladę wymieszać do pozostałego ciasta; wlać równomiernie na zwykłe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 55 do 60 minut lub do zestawu. Super. Top z polewą czekoladową. Spokojnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić w kratki. Przechowywać w lodówce resztki pokryte lodówką.
8
Polewa czekoladowa: w małym rondlu, na małym ogniu, roztopić czekoladę z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Zdjąć z ognia; dodać cukier cukierniczy i gorącą wodę; dobrze wymieszać. Natychmiast rozprowadzić na serniku. (Sprawia, że około 1 szklanki)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WodaWoda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn