Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Z Łososia
Dwa razy pieczone ziemniaki z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, łososia wędzonego na gorąco, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip łosoś i ziemniaki, Łosoś wędzony z serem Mini dwa razy pieczone ziemniaki, oraz Filet z łososia pieczony w liściach figowych z ziemniakami Garlicky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 450 przez 50 minut lub do końca; lekko ostudzimy.
Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż, i czerpać się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki.
W dużej misce połączyć pulpę ziemniaczaną, cebulę i kolejne 7 składników (przez łososia), mieszając do wymieszania. Łyżka mieszanki ziemniaków do muszli.
Ser posypać równomiernie ziemniakami.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.