Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Dwa razy pieczone ziemniaki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 102 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, russet pieczenia ziemniaków, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Pieczona Wołowina peklowana z kapustą smażoną i pieczonymi młodymi ziemniakami, oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. delikatnie szoruj ziemniaki, ale nie obieraj. Przebić ziemniaki kilka razy widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia ziemniaków.
Piec 1 godzinę do 1 godziny 15 minut lub do ziemniaków są miękkie, gdy Przekłute w centrum widelcem.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić, przeciąć wzdłuż na pół; miarka się wewnątrz, pozostawiając cienką skorupę. W średniej misce, mash ziemniaki z masher ziemniaków lub mikser elektryczny na małej prędkości, aż nie grudki pozostają.
Dodawać mleko w małych ilościach, ubijając po każdym dodaniu zacierem do ziemniaków lub mikserem elektrycznym na małej prędkości (ilość mleka potrzebna do uzyskania gładkości i puszystości ziemniaków zależy od rodzaju użytych ziemniaków).
Dodać masło, sól i pieprz; energicznie ubijać, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste. Wymieszać z serem i szczypiorkiem. Napełnij skorupy ziemniaków puree ziemniaczanym.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Piec około 20 minut lub do gorąca.