Dwa Razy Pieczone Puree Ziemniaczane
Dwa razy pieczone puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis służy 10. Jeśli masz kawałki boczku, masło, mieszankę sera cheddar-Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Puree Ziemniaczane, Pieczone Puree Ziemniaczane, oraz Pieczone Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 20 do 25 minut.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłucz ziemniaki z 1/4 szklanki masła, aż masło się rozpuści. Ubij śmietanę i twarożek na masę ziemniaczaną na gładką masę; wymieszaj w 2 filiżankach sera Cheddar-Monterey Jack.
Rozprowadzić mieszaninę ziemniaków do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali; posypać pozostałą 1 szklanką sera Cheddar-Monterey Jack, 2 łyżkami masła i kawałkami boczku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki, ser topi się, a krawędzie są chrupiące, 20 do 25 minut.