Duże Miękkie Ciasteczka Imbirowe
Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sody oczyszczonej, mielony imbir, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miękkie Ciasteczka Imbirowe, Najlepsze Miękkie Ciasteczka Imbirowe, oraz Duże Miękkie Ciasteczka Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj dwie lub trzy duże arkusze ciastek wyłożone pergaminem lub Silpatami.Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, aż kremowy. Ubić w skracaniu, następnie dodać cukier, 1/4 szklanki na raz. Kontynuuj bicie przez kolejną minutę. Ubić w jajku, wanilii i molasses.In w osobnej misce dokładnie wymieszać mąkę, sodę, sól i pozostałe przyprawy.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać do wymieszania.Uformuj ciasto na 12 równomiernie wielkości kulek (trochę gorzkich niż piłeczki golfowe).
Tocz kulki w błyszczącym cukrze.
Umieść 3 cale od siebie na arkuszach ciastek i piec jeden arkusz na raz na środkowej półce piekarnika przez 13-15 minut. Ciasteczka powinny wyglądać popękane na górze, ale nadal lekko miękkie.