Duże klopsiki wołowe z Bucatini

Duże klopsiki wołowe z Bucatini
Duże klopsiki wołowe z Bucatini mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $9.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 1300 kalorii, 69g białka, oraz 56g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, pomidory w puszkach, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Pinot Noir Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami, Bucatini All ' Amatriciana z pikantnymi wędzonymi klopsikami Mozzarella, oraz Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej 400 stopni F.
2
Umieścić duży garnek z wodą na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Mięso wymieszać z tartą cebulą, 3 ząbki posiekanego czosnku, jajkiem, bułką tartą, serem, zielem angielskim, kaparami, szałwią, garścią posiekanej natki pietruszki, solą i pieprzem oraz zdrową mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wymieszaj mięso, podziel mięso na 4 sekcje i zrób 3 bardzo duże kulki z każdej sekcji. Ułóż 12 kulek na nieprzywierającym arkuszu ciastek i piecz 15 minut, aż będą twarde, ale nie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Upuść bucatini w osolonej wrzącej wodzie, aby się ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Drenaż.
7
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek extra virgin do patelni i pancetty. Gotować 3 do 4 minut, a następnie dodać pozostały czosnek i grzyby na patelni i gotować 5 minut. Grzyby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj pozostałą posiekaną cebulę i odcedź patelnię winem, gotuj 1 minutę, Dodaj do wywaru i ubijaj Pozostałe kapusty. Wymieszać pomidory i doprawić sos solą i pieprzem, jeśli to konieczne. Wymieszać z natką pietruszki. Dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wrzuć makaron z połową sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Wyjmij kulki z piekarnika i dodaj do pozostałego sosu i obróć w warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać duże kulki, 3 na osobę, wzdłuż boku makaronu. Łyżka pozostałego sosu na makaronie. Podaj dodatkowy ser przy stołach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn