Duńskie ciasteczka z cukrem i połówkami orzechów pekan
Duńskie ciasteczka z cukrem maślanym z połówkami pekanu to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 6406 kalorii, 71g białka, oraz 374g tłuszczu każdy. Na 8,68 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajko, masło, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Waniliowe Ciasteczka Z Duńskim Masłem, Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym, oraz Kulki Pekan Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (200 stopni C).
W misce, przesiać mąkę i cukier biały razem, i mieszać w 1 jajko i ekstrakt wanilii, aż dobrze połączone. Używając krajalnicy do ciasta, pokrój zimne masło w mieszaninę, aż będzie przypominało grubą mączkę kukurydzianą. Uformuj ciasto w kulkę, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj na dwie 11-calowe kłody. Owinąć jeden z dzienników w papier woskowany, a następnie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść 3 łyżki gruboziarnistych kryształków cukru na płaskiej płycie.
Drugą kłodę posmarować roztrzepanym jajkiem i zwinąć w kryształy cukru, pokrywając je grubo. Ostrożnie owinąć słodzony dziennik w folię i przechowywać w lodówce na noc. (Patrz Notatka Cooka.)
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C) i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Pokrój niezagęszczoną kłodę ciasta na okrągłe plasterki o grubości około 1/8 cala i umieść rundy na przygotowanych blachach do pieczenia, w odległości około 1/2 cala od siebie. Wierzch każdej rundy połówką orzechów pekan.
Pokroić podsmażoną kłodę ciasta w plastry o grubości 1/8 cala i umieścić je na przygotowanych blachach do pieczenia.
Każde ciastko z cukrem posypać grubszymi kryształkami cukru.
Umieść jedną blachę do pieczenia ciastek na raz do nagrzanego piekarnika i piec, aż krawędzie ledwo się złoci, 4 do 5 minut.
Usuń ciasteczka do stojaków drutu do ostygnięcia.