Duńskie ciasteczka z cukrem i połówkami orzechów pekan

Duńskie ciasteczka z cukrem i połówkami orzechów pekan
Duńskie ciasteczka z cukrem maślanym z połówkami pekanu to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 6406 kalorii, 71g białka, oraz 374g tłuszczu każdy. Na 8,68 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajko, masło, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Waniliowe Ciasteczka Z Duńskim Masłem, Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym, oraz Kulki Pekan Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W misce, przesiać mąkę i cukier biały razem, i mieszać w 1 jajko i ekstrakt wanilii, aż dobrze połączone. Używając krajalnicy do ciasta, pokrój zimne masło w mieszaninę, aż będzie przypominało grubą mączkę kukurydzianą. Uformuj ciasto w kulkę, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj na dwie 11-calowe kłody. Owinąć jeden z dzienników w papier woskowany, a następnie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Umieść 3 łyżki gruboziarnistych kryształków cukru na płaskiej płycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
5
Drugą kłodę posmarować roztrzepanym jajkiem i zwinąć w kryształy cukru, pokrywając je grubo. Ostrożnie owinąć słodzony dziennik w folię i przechowywać w lodówce na noc. (Patrz Notatka Cooka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C) i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Pokrój niezagęszczoną kłodę ciasta na okrągłe plasterki o grubości około 1/8 cala i umieść rundy na przygotowanych blachach do pieczenia, w odległości około 1/2 cala od siebie. Wierzch każdej rundy połówką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Pokroić podsmażoną kłodę ciasta w plastry o grubości 1/8 cala i umieścić je na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Każde ciastko z cukrem posypać grubszymi kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
10
Umieść jedną blachę do pieczenia ciastek na raz do nagrzanego piekarnika i piec, aż krawędzie ledwo się złoci, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Usuń ciasteczka do stojaków drutu do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn